Beachvillan 15m²

Video på beachvillorna och ”söderhavet”

Beachvillan15m²: Endast 15 meter från sandstranden. Åhh… gud vad mysigt! brukar vara en första reaktion på denna lilla stuga. Perfekt för ett par, men har man med ett barn så går det att lägga en extra madrass på golvet. Kompakt living är det som gäller här. Direkt utanför altandörren finns en liten altan med mycket fin sjöutsikt där man kan sola, äta, grilla eller bara sitta och slöa. Delvis fri tillgång till två stabila havskajaker ingår för utforskning av den fina naturen här.. Ta med egna sängkläder. Täcken, kuddar och extra madrass finns. Husdjur är ej tillåtet om vi inte kommit överens om detta. En (1) parkeringsplats finns i direkt anslutning till huset.

Beachvillan är tänkt att ge en lugn och rofylld vistelse varför jag undanber mig högljudda partyfolk, skällande hundar och väldigt livliga barn.

 

Fakta Beachvillan 15m²:

Ett rum med 140cm bred bäddsoffa och ett litet pentry med diskho, induktionshäll, micro, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och TV. Liten Toa med dusch (känd från Aftonbladet). Golvvärme. Vill ni ha tillgång till en Nespresso kaffemaskin så säg till.

Comments are closed.