Beachvillan 15m²

Video på beachvillorna och ”söderhavet”

Beachvillan15m²: Endast 15 meter från sandstranden. Åhh… gud vad mysigt! brukar vara kundernas första reaktion på denna lilla stuga. Perfekt för ett par men har man med ett barn så går det att lägga en extra madrass på golvet. Kompakt living är det som gäller här. Direkt utanför altandörren finns en egen liten altan med fin sjöutsikt där man kan sola, äta, grilla eller bara sitta och slöa. Tillgång till liten grill samt två stabila havskajaker ingår. Ta med egna sängkläder. Täcken, kuddar och extra madrass finns. Husdjur är ej tillåtet om vi inte kommit överens om detta. En parkeringsplats ingår i direkt anslutning till huset.

Beachvillan är tänkt att ge sina besökare en lugn och rofylld vistelse varför vi undanber oss högljudda partyfolk, skällande hundar och väldigt livliga barn. Hoppas ni har förståelse för detta.

 

Fakta Beachvillan 15m²:

Ett rum med 140cm bred bäddsoffa och ett litet pentry med induktionshäll, micro, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och TV. Liten Toa med dusch (känd från Aftonbladet). Golvvärme. Vill ni ha tillgång till en Nespresso kaffemaskin så säg bara till.

Comments are closed.