Beachvillan 50m²

Video på beachvillorna och ”söderhavet”

Beachvillan 50m²: Den nyaste och finaste av de tre villorna, endast 5 meter från beachen. Beachvillan50m² passar perfekt för paret som vill lyxa till det. Master bedroom har en sjöutsikt i absolut världsklass. Från sängen kan man kvällar ligga och blicka ut över vattnet och sandstranden. Har ni barn så finns ytterligare två mysiga små små sovrum med snedtak. Enkelsängarna i de två små sovrummen går att expandera till ca 130cm bredd varför det hjälpligt faktiskt går att vara tre par som bor i huset. Optimalt är huset dock för upp till fyra personer, men som sagt, det går att vara några till. Huset har golvvärme och designad braskamin. Grill finns. Delvis fri tillgång till två stabila havskajaker ingår för utforskning av den fina naturen här.. Sängkläder tar ni med egna. Täcken kuddar finns liksom extra madrass om ni skulle behöva. Husdjur är ej tillåtet om vi inte kommit överens om detta. Två (2) parkeringsplats ingår i direkt anslutning till huset.

Beachvillan är tänkt att ge sina besökare en lugn och rofylld vistelse varför jag undanber mig högljudda partyfolk, skällande hundar och väldigt livliga barn.

FAKTA Beachvillan 50m²:

Master bedroom: dubbelsäng, tv och en fantastisk sjöutsikt.

Två ”sovkojor” med varsin enkelsäng (vilka går att expandera till 130cm bredd, inte riktigt full bredd i fotänden då).

Kök/Vardagsrum med samma otroliga utsikt. 65″ TV, Braskamin, kök med granitbänk, retro SMEG kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro, kaffebryggare, om ni vill ställer vi ut en Nespressomaskin. Golvvärme.

Badrum i marmor/valnöt/glasblock, golvvärme.

Comments are closed.